Privatlivs- og cookiepolitik

Når du besøger www.komm.ninja indsamles der oplysninger om dig. Vi bruger dem kun til at tilpasse og forbedre indhold her på siden. Hvis du ikke ønsker dette, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og med hvilket formål.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies (se vejledning).

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver samtykke til det og tager kontakt til Komm.ninja via mail eller telefon behandles desuden: Navn, titel, telefonnummer, e-mail, adresse og lignende.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige, eller når du beder om det.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver opbevaret oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, vi har registreret om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse kan ske til: tina@komm.ninja.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Komm.ninja CVR-nr.: 41258705
v. Tina Joanne Hindsbo
Liden Kirstens Vej 11
4000 Roskilde
Telefon: 25 42 66 10
Email: tina@komm.ninja