Hvem er komm.ninja

Tina Joanne Hindsbo
Cand.mag. i engelsk, medier og kultur

Jeg har 20 års erfaring med intern og ekstern kommunikation i alle afskygninger og dermed en bundsolid værktøjskasse at byde ind med – som strateg, rådgiver og udførende kommunikatør. Jeg har falkeblik for den gode historie og kan selv skrive, vinkle og versionere på tværs af medier.

Som tidligere presse- og kommunikationschef i DSV Panalpina (2014-2020) har jeg haft ansvar for og været eksekverende på de fleste discipliner inden for koncernkommunikation (internt og eksternt): Budskabsplatform, Storytelling, Presse, PR, Krisekommunikation, Sociale medier, Employer Branding, værdier og CSR. 

Den røde tråd – sammenhæng og gentagelse i din kommunikation – sikrer gennemslagskraft og troværdighed. Det er noget af det, jeg kan hjælpe dig med at få styr på. Læs meget mere om mine styrker på LinkedIn